128cc

Wilda   2015-12-12   5 kommentarer till 128cc

Frågade vår säljare på Vedum och det var inte möjligt att byta köksbeslag. Det vi kunde göra var att beställa luckorna utan beslagen och köpa nya via Vedums webshop och låta snickarna fixa det i senare skede. Detta kanske inte blir en stor kostnad med nya beslag samt att betala snickarna för att sätta upp dem. Men det är många bäckar små då vi vet att vi måste höja huset rejält och detta kommer med all säkerhet bli en stor kostnad. Hade jag valt köksbeslag idag hade jag valt med storleken 128cc för att sedan kunna byta om jag tröttande. Nu kommer vi ha en ovanlig storlek så det kanske inte blir lätt att byta sedan.

Det vi funderar på nu är tillbehör till lådorna.

30415Knivblock 30417Folie tillbehörkök

(Bilder lånad från Vedum )

För knivar, folie samt plastfolie och bestick eller andra köksverktyg. Men just inredningen för folie samt plastfolie var ju smart. Jag vet inte hur det ser ut hemma hos er men hos ligger allt sådant i en enda röra skulle vara trevligt att få lite ordning i lådorna. Eller att våra knivar i nuläget ligger huller och buller, jag är inte för knivblock som står på diskbänken.  Är det någon som valde inredning till lådorna?

5 thoughts on “128cc

 1. Emma sandberg

  Hej, vi valde kryddförvaring i en av lådorna, praktiskt att ha bredvid spisen. Sen tror jag det ingick bestiklåda plus ”slev, knivlåda” till en av våra andra lådor. Dock har ju vi kök från hth men det borde vara någorlunda samma sortiment.

  Skönt att hålla lite ordning i lådorna, i mina är det oftast kaos 😄

  Reply
  1. Wilda Post author

   Det kanske kommer med något vi får helt enkelt avvakta och se! 🙂 Kaos här med !

   Reply
 2. Sofia Hedström

  Vi valde inte till någon förvaring då vi inte ville ha nåt vi kanske inte kommer använda eller vilja ha sen. Tyckte det var så svårt att veta vad vi vill ha var så avvaktar med det och beställer i efterhand i såna fall. Har inte kollat än men tänkte kolla om inte ikeas besticklådor passar…
  Vi har däremot precis frågat vår säljare om elektrisk öppnare av avfallslådan, 2000 :- + frakt skulle det kosta så får fundera på den… Något ni har beställt?

  Reply
  1. Wilda Post author

   Nej vi har inte beställt något än 🙂 men får se vad vi får plats med eller har behov av. Hur fungerar en elektrisk öppnare?

   Reply
   1. Sofia Hedström

    Typ som sånadär ”pushlådor” som inte har handtag utan man bara trycker på så går dom upp. Fast här är det en liten motor som skjuter ut/in lådan när du ”duttar” på lådan med ex foten. Haha, svårt att beskriva. Kolla in Ikeas variant, elektriskt-tryck-öppna-beslag heter den där. Vedums har jag inte hittat på nätet utan bara pratat med säljaren om 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *