Besök i huset

Idag lämnade jag av saker som vi skulle leverera till huset. Det var en ensam elkille som arbetade. Men det har hänt mycket saker på kort tid och imorgon skulle det var två så då skulle det rulla på fortare sa han. Han berättade även att snickarna har varit ivriga att komma in och sätta upp väggarna. Elkillarna plockar ner de skivor som de behöver för att fixa elen och snickarna sätter tillbaka skivorna och gör hål i dem för uttagen.
20160330_135129
Vår sjöutsikt från sovrummet.
20160330_135224
Igår pratade jag även med målerifirman. jag frågade lite om just skillnaden mellan målning och tapetsering. Som det lutar åt nu vill vi nog ha målat i alla rummen, gärna i någon färg inte bara vitt. Men det kan ändra sig 😉
Summering av alla vi nu träffat från dess att huset kom är att alla är sjukt trevliga. Även fast de säkert får samma frågor av alla husbyggare och att man är lite nojjig över saker och ting så upplever jag att man är välkommen att kolla och fråga. Vi har ingen tillgång till huset efter arbetstid utan det är när arbetare är där. Vårt nästa steg är kanske att få till ett byggmöte för att diskutera garderober och tvättstuga som vi ska leverera.

4 thoughts on “Besök i huset

  1. Wilda Post author

    Vi får tillbaka 90kr på det som ingår sedan får vi betala de nya tapeterna plus 130 kr /rulle om man inte väljer standard utbudet decorama eller borosan.

    Reply
  2. Wilda Post author

    Ja det kan man säga 😂! Har ni inte fått pristillägg? Vi betalar även 20kr/kvm för annan kulör än vit/tonad vit

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *