Färg på huset?

Utvändigt är nu huset i stort sätt klart. Ser ut att bli riktigt bra med vita hängrännor och stuprör. Tanken är att huset skall bli vitt med en liten gul ton och kritvita knutar. Men när man ser det med den grå grundfärgen början man fundera. Ska vi inte måla det grått i stället?DSC_0465
En liten rolig detalj att alla anslutningar till stuprören hamnat lite fel eller kanske är som vi programmerare brukar säger, det är inte en bugg det är en feature. Lätt ordnat iaf vore värre om rören i plattan hamnat fel 🙂
DSC_0463
Genom ett fönster fick vi se att byggarna hade börjat lite smått med inneväggarna till barnens sovrum och allrum. Spännande för M att se var hennes rum kommer att vara.
DSC_0464

7 thoughts on “Färg på huset?

 1. Josefine

  Grått är ju väldigt fint då. Vi har också börjat tveka på om vi skall ha grått istället för vitt när man ser alla gråa hus. Svårt val de där!

  Reply
 2. Vibyggerkaptensgården

  Vi ska ha grått hus! Grått med lite grönt o gult i för att undvika att huset blir blått i vissa ljus. När vårt hus kom grundmönstret i grått stärkte det vårt beslut!

  Reply
  1. Wilda

   Vet ni vilken färg eller färgkod ni ska använda er av? Nu får vi börja om och kolla och fundera. Vi trodde vi var klara med det 😁

   Reply
 3. Elin

  Personligen så börjar jag bli lite trött på alla vita hus. Jag tycker grått är jättefint! Jotun har flera fina grå nyanser som går åt rätt håll.

  Reply
 4. Oskar

  Hej, jag och min sambo letar hus, vi tycker att prio två verkar väldigt intressant. Står dock inga pris på Eksjö-hus hemsida, och dem svarar inte förens på måndag så Tänkte fråga om ni vet var start priset är på huset om man väljer att köpa nyckelfärdigt?

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *