Grått det nya vita

Jag blir mer och mer inne på att ha grått i vardagsdelen av huset. En ljusgrå variant så det blir kontrast mot det vitmålade. Ni som bygger med Eksjöhus är det någon skillnad i kostnaden att måla eller tapetsering? Många verkar välja målade väggar men jag är lite förtjust i Boråstapeters, Pigment som är enfärgade tapeter. Utöver det har vi hittat en rolig tapet att ha i hallen. D tycker att vi ska köra på den medan jag är mer tveksam och då gäller det inte tapeten för den är häftig. Utan vad ska andra tycka?! Men hallå, tapeten kommer nog bli ett samtalsämne både bland barn och vuxna. Jag försöker övertala mig själv också 😉 Den tapeten kan väljas i grå och skulle bli bra när den möter den gråa tapeten eller målade i vardagsrums delen.

elephant

Tapeten Elephant från Boråstapeter

 

3 thoughts on “Grått det nya vita

 1. Emma sandberg

  Vi har både målat och tapeter. Vi fick välja tapeter för 300kr rullen och sen lägga till om de var dyrare. I dotterns rum valde vi en färg från alcros pashmina kollektion och fick då betala ca 800kr extra för att det var en dyrare färg . Kör på lite vågat tycker jag! Då blir ju huset mer personligt och så som ni vill ha det 😃 och om ni tröttnar eller inte trivs med det så är det lätt att göra om eller måla över 😉

  Trevlig helg!

  Reply
 2. Sandra

  Jag ropar alltid våga! Men jag gillar mönster o färg.. Vi kommer måla delar av vårt hus i just grått för att få kontrast mot de vita snickerierna. Sovrummen blir tapetserade o i hallen blir de pärlspont o tapet. Vi är beredda att betala till en del extra, för 300 kr/rulle får man inte mycket. Att blanda tapet o målat spelar Eksjöhus ingen roll enl avtalet.

  Nyfiken på vilken tapet du tänkt?!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *