Hatthylla och skohylla

Jag tycker det är svårt att hitta hatthyllor eller skohyllor som jag vill ha. Igår googlade jag runt och hittade dessa som jag totalt glömt bort men ändå känns fräscha.
Classic från Essam design:
classichylla classicskohylla
(bilder lånade från Svenssons )
De finns i storleken 50 cm till 120cm även i färgställningen svart/krom. Vi kommer att placera en garderob i hallen och utrymmet att få plats med en hatthylla är inte oändligt. Just hallen kanske är priotvås minus. Den är smal och trång och inte så mycket möjligheter att få plats med förvaring. Garderoben kommer inte vara fulldjup utan IKEAs skjutdörrsgarderober som är 44 djupa. Jag gillade verkligen denna hatthylla och skohylla.

 

3 thoughts on “Hatthylla och skohylla

  1. Emma

    Snygga! Tyckte oxå det var svårt att hitta inredning till hallen. Letar fortfarande efter en grund skänk/sidebord att ha vid väggen efter dörrhålet till köket.

    Reply
  2. Emma

    Ja dom var snygga!! Jag vill ha något där men sambon är rädd att det blir lite mkt möbler i halle. Tror ändå att jag vinner den om jag hittar en snygg (gärna billig 😂) bänk/avlastningsbord.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *