Hexagon

Wilda   2016-01-25   8 kommentarer till Hexagon

I köket är jag ruskigt sugen på detta kakel:

UHexagon_CarraraPolished_large

U_Carrara_3_large

(Bilder lånade från Bricmate)

Det kommer från Bricmate och är hexagon formad marmor. Den har varit en favorit under en lång tid så det kanske är vinnaren. I hallen har även Bricmates Limestone grey blivit en favorit.

J36_LimestoneLightGrey_small J33_LimestoneLightGrey_small

Bricmate har mycket snygga plattor och som jag tidigare berättat har vi valt Bricmate basic light grey i badrummen.

image klinker1

 

 

 

8 thoughts on “Hexagon

  1. Wilda Post author

   Vi har fått en klumpsumma att handla kakel och klinkers för, 18000:-.Jag vet inte om alla får samma summa eller på samma sätt. Sedan för mosaik kommer vi att få betala 150 kr extra per kvm för att få det uppsatt. I köket går det åt 1,9 kvm. Jag kan säga att det är svårt att hålla sig under 250:- 😵

   Reply
   1. Sofia

    Vi har fått vår offert idag, 20730:- har de räknat bort från slutsumman. Det är alltså det vi fått som ingår från Eksjöhus. Utöver detta får vi enligt denna offert betala 23778:- extra för kakel/klinker och 29700:- (!) extra för arbete och extra övrigt material… vi får kanske ta en funderare på den 😛

    Reply
    1. Wilda Post author

     Åååh herregud!! Haha… Så mycket extra för arbetskostnad? Själva kaklet och klinkers är det lätt att dra över pengamässigt 😱 Vi blev superglada när vårt badrumsklinker var så kraftigt nedsatt att vi inte ens kommer upp i de 250 kr kvm. vi får bara 18000 till kakel och klinker.

     Reply
     1. Sofia

      Ja, 20 000 var det vi ”fick” från Eksjöhus till plattsättaren eller vad man säger. Skulle vi välja att köpa själva är det nog bara 200:- /kvm vi får tyckte jag han sa.

      Ja, det är riktigt svårt att få tag på till ”rätt” pris tycker vi.. 😛
      Det var för att plattorna är laserskurna, som är svårare och tar längre tid, som det blev dyrt. Samt att han ”måste” följa Eksjöhus tabell för tillägg vid ändrade storlekar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *