Inne i huset

Inne i huset arbetades det hela förra veckan. Nästan all gipsning är klart samt taklister uppsatt. Så vi hoppas att det är dags för målaren denna vecka samt att kanske badrummen påbörjas. Vore skönt att komma igång med målningen inomhus så vi kan bestämma färger och få det ur världen. Gällande provtryckningen så fick vi godkänt 👍! Vi vet inte vilka värden som uppmättes men huvudsaken är att det var godkänt. Längtan efter att flytta är stor. Känns som vi går på varandra här hemma. Den minstas leksaker har stort behov av eget rum så vardagsrummet kan just få vara vardagsrum. Föräldraledigheten är slut sedan en tid tillbaka och nytt arbete samt styrelseuppdrag innebär att tiden att planera huset samt sköta det vi bor i inte riktigt finns. Men snart är vi på plats och man undrar varför man inte njöt mer av tiden som är nu. För bygga hus kommer vi nog inte göra igen.

7 thoughts on “Inne i huset

 1. Vibyggerkaptensgården

  Så känner jag också. Man ska försöka leva i nuet o njuta. Vi ska inte heller göra det här fler gånger, inte för att resan varit hemsk utan för att vi nu är på den plats vi vill vara, länge. Har sett sista året som flera etapper. Snart är vi i mål men då börjar nästa resa! Inte långt kvar!

  Reply
  1. Wilda Post author

   Det är ju en fantastisk resa som jag trodde aldrig jag skulle få vara med PM 😊

   Reply
 2. Hamid

  Hej!
  Jag är inne på att ev bygga ett prio 2 på vargstigen alt en av tomterna ovanför. Dock verkar det vara en del berg/sten på tomten och jag är rädd för att grunden ska dra iväg väldigt mycket.

  Hur har er budget fungerat och vad kommer det sluta på ”nyckelfärdigt” som det heter.?

  Reply
 3. Hamid

  * ovanför ert (den tomten som är bredvid det husnsom byggs just nu på vänster sida)

  Reply
 4. Martin

  Just detta huset drömmer jag och min fru om att bygga om några år! Kollade på några gamla bilder och har en fråga: Kommer det upp golvvärmeslingor på två ställen? Jag trodde alla slingor kommer upp där värmepumpen står? Ni ser ut att ha slingändar i både klädkammaren och tvättstugan. Hur funkar det?

  Reply
  1. daniel

   Hejsan!
   I klädkammaren (i väggen) sitter golvvärmefördelaren så där är det en hel del rör. Vid värmepumpen är det rör till golvvärmefördelaren och för vatten till kök/badrumen.
   Mycket rör och kablar blir det i ett hus 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *