Matta i vardagsrum och annat

 

Jag kollar återigen på möbler. Det finns en matta på Mio som jag fastnade för,Folkstone.

mattablå mattagrå

(Bilder lånade från Mio )

Bilderna gör inte mattan rättvis. Som vi har tänkt nu i vardagsrummet är gråa väggar, grå soffa med vita- och ekmöbler. Antingen blir det snyggt att bryta av och ta in den blåmattan som ändå har de grå tonerna i den ljusa delen av mattan eller ska man välja den mer grå mattan som matchar allt övrigt?

thea

Soffbordet har blivit en följetong kanske mest i mitt huvud. Men jag vill ju inte köpa något som inte sedan passar in. Men detta bord även det från Mio tycker jag nog är bäst och finast hittills och som tidigare vi skrivit om håller vårt på att ramla ihop. Nu ska bara D tycka att det är ok.
Ett inköp till det nya huset har jag gjort från Hilkeindesign:

eos_hilke

Eoslampan som de flesta har i sitt hem eller vill ha, även jag. Köpte till bordsstativet då jag tänkte att lampan ska då på ett sidobord mellan soffan och de stora fönstren i vardagsrummet. Vilken sorts soffa vi ska ha tycker jag är svårt då jag inte vill att den ska uppta hela rummet. Men samtidigt ska det finnas plats för fler än två personer. Det blir nog ett annat inlägg.

 

One thought on “Matta i vardagsrum och annat

  1. Caroline och Daniel

    Vilka fina mattor, tror att det blir jättefint att bryta av med en färg i vardagsrummet! Och lampan har vi också tittat på, väldigt mysig, men tyvärr gjort av gås fjädrar, kanske inte så bra om man är allergisk..

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *