Sagt och gjort

Vi ändrade tillbaka planlösningen i köket till standard för priotvå.

Från tidigare:

kök23

Till:

kök2.0

I och med detta tog vi även bort det extra skåpet vi hade planerat in. Vi får se när vi är på plats om ett år om det blir trångt eller funkar med ett skåp där. Då vi har en kökssoffa som ska stå mot fönstret.

Från:

kök2

Till:

kök2.1

Det känns bra att vi gjorde dessa förändringar. Gällande förvaringen i hallen som vi planerade in vet jag inte hur vi ska lösa 😉 men det ordnar sig alltid.

 

4 thoughts on “Sagt och gjort

 1. Maria

  När vi kollade på prio två så var det den saken vi tyckte var märkligaste med huset, att kyl och frys stod på vardera sida av öppningen haha. Men det är ju det som är så härligt med att bygga nytt. Man kan ju välja helt själv:)

  Reply
  1. Wilda Post author

   Haha vi tyckte i början också att det var väldigt märkligt. Vi skulle absolut inte ha det men nu har vi ändrat oss. 😊

   Reply
 2. Emma sandberg

  Vi ska ha öppningen till köket kvar, det känns som att köket och hallen blivit så mörk annars. Vi tänker ha en skjutdörrsgarderob från ikea på väggen mot lilla badrummet i hallen för extra förvaring av jackor och dyl. Har mätt och ritat ut garderoben i huset och det blir nog bra 😀

  Reply
  1. Wilda Post author

   Ja, det var det luftiga intrycket vi föll för :-). Men det är lättare att känna hur vi vill ha det nu när vi har bestämt oss för priotvå. Första gången vi kollade på ett visste vi inte ens om vi skulle bygga nytt.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *