Stora badrummet

Bloggandet har legat nere här i finnebäck. Men här kommer det ett inlägg om vårt stora badrum. De tillval vi gjorde var en annan kran, blandare och duschmunstycke samt spegelskåp. Vi valde även de frostade duschväggarna för oss är det mer praktiskt då vi inte behöver torka av dem hela tiden 😜 På väggarna är det vitt blankt kakel i storlek 25*40. Vi fick tips av vår kakelläggare att på vitt matt kakel kan det lätt bli som svarta skrapsår på om man går emot med någon metall eller liknande. På golvet är det bricmate basic lightgrey i storlek 30*30 cm och mosaik i samma platta. Vi valde 4 spottar i taket och de tillsammans med belysningen på spegelskåpet räcker gott och väl till. Eget köp är badkaret 140*140 cm är det. Vi valde bort med bubblor då vi int där fantaster av det 😊. Det är våra barn som badat hittills och vi flyttade in i augusti.  Något jag ångrar är att jag gärna skulle vilja ha vägghängda toaletter tycker det är snyggt och praktiskt.

.  img_0093 img_0094 img_0095 img_0098 img_0099 img_0100

 

6 thoughts on “Stora badrummet

 1. Lasse

  Snyggt. Var det knixigt att få badkaret på plats med tanke på avståndet till toan. Mvh Lasse

  Reply
 2. Therese

  Hej! Vi är en familj som håller koll på de nya tomterna som kommer släppas i ert område. Kanske vi blir grannar =) Vi är väldigt fästa vid Prio 2-planlösningen och undrar lite hur er kalkyl hållit sig som ni redogjorde någonstans här (den som är på ca 1,7 m)? Vad har tillkommit utöver det? Har ni byggt nyckelfärdigt med Eksjöhus eller valt något annat alternativ? Mvh Therese

  Reply
 3. daniel

  Hejsan!

  Tyvärr är inte kalkylen uppdaterad, hade varit lite för bra med 1.7 🙂
  Skickar ett mail till dig lite senare ikväll med lite mer info.

  //Daniel

  Reply
 4. Linnéa

  Hej!
  Roligt att läsa er blogg. Vi har också byggt ett priotvå hus och flyttade in i september 2016.
  Vi ångrar också att vi inte tog vägghängda toalettstolar, tycker också det är snyggt och framförallt praktiskt när man skall städa :).
  /Linnéa

  Reply
  1. Wilda Post author

   Ja verkligen! Saknar verkligen det. Vet inte vad det kostade i tillval heller.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *