Tvättstugan

Vi tog in en offert på tvättstugan genom Beijers men det skulle bli dubbelt så dyrt mot IKEA. Så valet är enkelt. Det vi har haft svårt att bestämma oss för som nu är bestämt högskåp eller inte närmast dörren, vita eller gråaluckor o.s.v.
tvättstuga2.0
Men valet föll på högskåp vid dörren in till köket. Bänkskivan ska naturligtvis sträcka sig över tvättmaskin och torktumlaren som ni inte ser på bilden ;-).  Denna bild är med vita veddingeluckor med ljusmönstrad bänkskiva. Alternativet är grå veddingeluckor med svartmöntrad bänkskiva. Eller vita luckor med svartmönstrad bänkskiva eller…… det valet är fortfarande lite luddigt. Men själva utformningen kommer att bli som på bilden.

 

 

 

 

5 thoughts on “Tvättstugan

 1. Christoffer

  Kul! Vi kommer också att köra på IKEA till tvättstugan! Känns billigast och blir väldigt fint när man fyller upp rummet på ett annat sätt än med standardlösningen.

  Vi har tänkt att höja upp tvättmaskin och torktumlare med hjälp av överskåp till kyl med ben. Så får bänkskivan löpa längs de tre skåpen som får plats bredvid 🙂

  Reply
  1. Wilda Post author

   Vi talade med försäljerskan på Vedum om just att höja upp tvättmaskin och torktumlare då det är himla smart! Men om jag kommer ihåg rätt sa hon då att mieles maskiner är tunga och hon rekommendera det inte. I alla fall det från Vedum.

   Reply
   1. Christoffer

    Jasså, ja jag hoppas vi kan göra det då!:) vi har valt bort vedums vitvaror och kommer köpa egna, då kanske vikten får vara en faktor när det är dags! Har även valt bort vitvaror i köket men där kommer vi köpa bosch eller siemens istället, lite pill med att pussla alla mått så allt ska passa bara 🙂

    Reply
 2. Linnéa

  Om ni önskar torkskåp så är det ett tips att sätta det precis innanför dörren istället för högskåp 🙂 det gjorde vi.

  Reply
  1. Wilda Post author

   Torkskåp har varit lite av en het potatis här hemma 😂😂. Just nu kommer inte att ha torkskåp men det var en bra ide.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *