Tvättstugan

Som vi tidigare har skrivit om har vi valt bort inredningen i tvättstugan. Dels så är det inte standard i priotvå att man får bänkskåp efter hela väggen. Så skulle vi valt standard inredningen skulle vi få göra tillval hos Vedum för att få fler bänkskåp. Sedan vill vi maximera förvaringsutrymmet och ha överskåp. Det skulle inte bli någon billig historia.  Denna planering har jag gjort på IKEA. Vi kommer att köpa inredningen till tvättstugan därifrån.  Nu har inte jag de exakta måtten men det är på ett ungefär hur det kommer se ut. Bänkskiva ska det vara efter hela väggen.  Tror det kommer bli bra!

tvättstuga

På motsatt sida är städskåp, installationsskåp samt värmepump.

metod-maximera-hogskap-med-stadskapsinredning-vit__0216642_PE371269_S4

Detta städskåp heter Metod maximera och kommer från IKEA och i priset ingår all inredning. Installationsskåpet kommer att vara ett högskåp utan inredning. Vi har funderat på att sätta in centraldammsugare men det kommer inte att bli så. Då skulle ett av bänkskåpen gå åt till den men nu blir det förvaring istället.

 

10 thoughts on “Tvättstugan

 1. Alexandra

  Hej, jag följer eran blogg då vi också ska bygga ett prio två.
  Vi är också inne på att ta bort centraldammsugaren, varför väljer ni att ta bort den?

  Mvh Alexandra

  Reply
  1. Wilda Post author

   Hej! Kul att ”träffa” fler husbyggare och priotvåare. Dels är det en ekonomisk fråga. Sedan funderar vi på om det blir väldigt otympligt med dammsugarslangen att den kommer att bli lång om man inte har väldigt många uttag och då blir det ännu större kostnad. Vi är rädda för att det ska bli omständligt att dammsuga, med både barn och katter behöver vi dammsuga ofta. Eller om man bara behöver dammsuga i köket så blir det ”jobbigt”.

   Reply
   1. Alexandra

    Tack för svar 😊
    Jag har även hört att är slangen väldigt lång så blir suger mycket sämre vilken innebär att man måste ha många uttag.
    Ni har valt att göra om tvättstugan på ett praktiskt och bra sätt! 👍🏼

    Reply
 2. Vinkelhuset.blogg.se

  Fint!
  Skulle man vilja så kan ni ju ha en klädstång mellan överskåpen, framför fönstret. Om man har ett behov av att torka vissa kläder på galje, något som vi kom på kan vara bra 😊

  Reply
 3. peter

  Vi ville också välja bort all inredning i tvättstugan. Men det fick man inte enligt vår säljare. 😠

  Reply
  1. Wilda Post author

   Oj då! Vår säljare sa inget om det! Har du hört med någon annan som bygger prio två?

   Reply
   1. peter

    Nix. Har läst om någon på nätet som också valde bort inredning i tvättstugan. Men för oss var de alltså stopp. Svårt o bestämma inredning där eftersom man inte vet exakt hur det ser ut med alla rör och annat. Vi tog inga extravskåp utann tänkte komplettera med Ikea skåp när vi flyttat in.

    Reply
     1. peter

      Bygger några mil utanför Uppsala. Huset ska komma v 42. Väntans tider..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *