Väntan igen

på målaren eller målarna. Under veckan kom även dörrar  samt skjutdörren på plats. Även snickarna saknade målarfolket inte bara vi 😉. Det jag längtar mest är att få bestämma färgerna så jag slipper vela mer. Nu är jag inne på grått igen i vardagsrummet. Till veckan kanske det händer samt badrummen som vi också är spända på att se om det blir som man tänkt. Sedan är det inte så mycket kvar blir lite fladder i magen med tanke på att det är mindre än två månader kvar till flytt och däremellan ska förhoppningsvis huset målas samt lite semester planeras in. image Hittade ett fint träd på en trädgårdshandel. Någon sorts lönn tror jag det var. Glömde fota namnet på trädet 😵

 

 

2 thoughts on “Väntan igen

 1. Monica

  Troligtvis är det en slags lönn, precis som du säger, men det kan även vara ett mullbärsträd nigro. Har ett litet sådant i vår trädgård och väntar och väntar på att det ska bära frukt. Det tar några år, men den som väntar på någor gott. Underbara hallonformade bär. Rekommenderas.

  Jag vill ha så många växter som möjligt i vår lilla trädgård med ätbara frukter. Har därför satt, förutom de vanliga fruktträden och hallon och vinbär även, gingo, havtorn, lingon och blåbär och hoppas på att få ett aprikosträd i födelsepresent. Trädgårdslivet är underbart!

  Lycka till med ert hus och trädgård.

  Mvh/ Monica

  Reply
  1. Wilda Post author

   Tack! Ska bli spännande att bygga upp en trädgård från grunden. Som tur är en av våra grannar trädgårdsexpert och har tipsat oss lite om vad vi ska tänka på. Nu har vi lyxen med två uppväxta äppelträd de kommer jag att sakna!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *