Väntan

Wilda   2015-05-29   3 kommentarer till Väntan

Att bygga hus börjar onekligen kännas som att vara gravid, en evig väntan… Det är inte mycket man kan påverka. Just nu väntar vi på originalritningarna på huset samt köket ska komma för att kunna boka in ett möte med säljaren för att placera huset på tomten (nybyggnadskartan) och gå genom tillval. Vi väntar på att få komma till Vedum och planera köket.

Jag är inte så bra på att vänta, mitt tålamod är som en fyraårings. 🙂 Men som tur är kan jag kolla på allt till huset men även det börjar ta slut, haha. Jag läser byggahusbloggar och inspireras men längtan efter att börja med det egna huset blir inte mindre av det.

Här hittar man många bra bloggar ViByggerHus men tyvärr fungerar inte Nybloggat funktionen. Det finns några bloggar om att bygga Priotvå. Google är ett bra hjälpmedel för att hitta dem.

3 thoughts on “Väntan

 1. Nya huset

  Skönt att det är fler än jag som är helt kassa på att vänta. Jag tror jag håller på att bli galen på all väntan. Vill ju inte ha hus någonting, faktiskt inte heller snart utan NU!!!!!

  Reply
 2. Siri

  Skönt att höra att fler är otåliga. Kanske personligheter som våra som får för sig att bygga nya hus och dessutom söka ny inspiration i varje hörn av nätet 😊

  Reply
 3. Sofia Hedström

  Ja, känns så jobbigt att vänta! men dom säger ju att tiden går fort 😉

  Ush för alla papper också! vi har haft rätt bra flyt med allt sånt, var bara nybyggnadskartabnybyggnadskartan som tog tid från kommunen, ca 10v ist för de utlovade 4…

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *