Ännu en helg

har passerat. Vi var bara förbi och inne i huset förra måndagen och då gipsades det för fullt. Vår gissning är att gipsningen blir klar kommande vecka. Förra måndagen klämde vi på andra leveransen. Det var bland annat duschväggar, toaletter, parketten, lister, innerdörrar och köksfläkten m.m

image

Annars funderar jag vidare på färgsättningen och driver D till vansinne med diskussioner gällande detta 😜. Jag vill våga lite färg men känner att jag fegar ur. Som han klokt säger det är bara att måla om, om man nu skulle ångra sig.

5 thoughts on “Ännu en helg

 1. Vinkelhuset.blogg.se

  Ja våga färg! Annars är det ju bara att måla om. Lättare att man blir lat om det är vitt. Men har man valt färg kommer man antingen älska det eller tröttna, och då kan man göra om 😊

  Reply
 2. Vibyggerkaptensgården

  Håller med, våga färg! Det är bara att måla om om det känns fel. Jag tar chansen den här gången- går all in! I förra huset vågade jag fegt o resultatet blev en smula mediokert, neutralt kan man nog säga.

  Reply
 3. Elin

  Vi kommer ha vitt överallt förutom sovrummen och tvättstugan. Valde grått i tvättstugan eftersom det känns mer förlåtande. Mysigare med färg!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *