En dag kvar

Imorgon är det avrop. Idag fick vi svar på vissa funderingar vi har haft. Det negativa var gällande ytterdörren som vi inte kan välja med blå yttersida och vit insida. I sådana fall får vi välja en helblå dörr och det är inte aktuellt för vår del med en blå insida. Ett alternativ var att lacka den efteråt men det är inte heller aktuellt. Så nu tänker vi om! Ska vi köra på den ursprungliga idén ljusgrå dörr, ljusgrått tak och stuprännor. Eller ska vi köra mörkgrått på allt med den färgsättning vi vill ha på huset. Just nu lutar det åt mörkgrått och då blir det en mörkgrå insida på dörren. Vi fick även svar på vad det skulle kosta att byta till klinker i köket. Det är också en fråga vi velar om än!! Många har åsikter både negativa och positiva. Verkar vara att antingen älskar man det eller inte…och vi vet inte riktigt 🙂 . Men varje gång jag spiller eller att vätska kommer på ekparketten i köket tänker jag att jag vill ha klinkers. Att det är hårt att stå på, ja, det kanske det är men det är inte ofta jag eller D tillbringar flera timmar där stående. Möjligtvis på julafton ;-). Barnen kan slå sig, ja, men det kan de i badrummet och hallen med, visserligen blir det då 20 kvm mer att slå i huvudet i. Svååårt.
Gällande blandare och så vidare från Garda serien är det inte kostnadsmässigt dyrare att välja från Eksjöhus än från annan. Så där kommer det nog att bli tillval till båda badrummen. Men duschväggarna kommer vi nog att välja bort och köpa in själva.

7 thoughts on “En dag kvar

  1. Wilda Post author

   Ungefär 8000:- dyrare att lägga klinker i köket uppgav vår säljare. Men vi vet mer imorgon efter avropet, hoppas vi 😉

   Reply
 1. Nya huset

  Vi valde bort klinkers i köket av två anledningar:
  1) Porslin och glas går garanterat sönder om man tappar dem
  2) Har man riktigt otur spräcker man dessutom en kakelplatta

  Konstigt att ni inte kan välja vit insida på dörren, det kunde vi göra. Men det verkar ju skilja en del mellan vad man kan göra och inte kan göra mellan de olika husfirmorna.

  Reply
 2. Elin

  Så trist att ni inte kan få ytterdörren som ni vill! Vi bygger med Myresjöhus och de har Nordans dörrar, vi ska välja svart utsida och vit insida.

  Vi hade klinkers i köket innan vi renoverade. Hann slog sönder en hel del och vi hade ont i benhinnorna. 😉 Har faktiskt inte drällt vätskor och sånt på vårt ekgolv nu. Visst kanske nångång men man torkar ju upp på en gång.
  Lycka till i morgon! Så skönt att få det klart och gjort!

  Reply
  1. Wilda Post author

   Tack, det ska bli skönt ett stort steg i rätt riktning. Det är svårt med klinkers som jag skrev det är både mycket positivt som negativt 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *