Avrop

Wilda   2015-08-11   17 kommentarer till Avrop

Nu är det gjort, detta avrop som vi väntat på. Många som inte bygger nytt kanske inte vet vad det innebär. Men kort och gott man skickar in beställningen på huset och alla tillval nu finns det ingen återvändo det man har valt har man valt. :-). Trolig leveransvecka kan vara vecka 4 och detta är mycket preliminärt!! Jag var nervös hela förmiddagen och efteråt kände man sig helt utmattad. Vissa förändringar bestämde vi på plats ska försöka summera allt.

Vi valde Garda som blandare, dusch och så vidare
Frostade duschväggar (vi valde att inte köpa in detta själva)
Gällande dörrfärg, så blev de vita alltså standard.
Vita hängrännor och så vidare även det standard.
Taket mörkgrått

måla
(bild lånad från Nordsjö)

Vi hade tänkt detta koncept men då vi inte kunde välja vit insida på dörren fick den blå dörren bli vit. Tror det blir snyggt det med!!

Uppgradering till tvättpaket M2
Hmm det mest oväntade, uppgradering av vitvaror till M4 (förutom mikron då mikron i M4 var större och kräver annat högskåp)
Kamin Contura 556 grå med lucka samt golvglas.

fri_c556_gra_ved
(bild lånad från Contura)
Parkett Milky White . Vi behöll parketten i köket. Efteråt var vi till Bauhaus och kollade klinker och kakel. Men det är svårt att hitta nytt när man hittat det man vill ha. Lutar allt mer åt Bricmate Basic light grey.

image

 

 

 

17 thoughts on “Avrop

  1. Wilda Post author

   Exakt, det är skönt att nu är mycket bestämt man behöver inte gå runt och vela 🙂

   Reply
  1. Wilda Post author

   Haha mer bara att det var det första vi föll för och vill kolla runt vad som finns. Utöver det är det ju väldigt roligt att kolla på kakel och klinkers 😉

   Reply
 1. Denis

  Hej
  Roligt o bygga nytt,vi bygger också prio två i Motala,präliminär v52 men vi får se vad som händer,tänkte fråga er om ni fick uppgradera till digitala termostater (golvvärme) eller vad det standard numera
  Tack o lycka till med bygget
  Mvh Denis

  Reply
  1. daniel

   När vi inledde processen och skrev på köpeavtalet så var inte digitala termostater standard. Vi fick betala ett tillägg på 2878:- och det tycker vi det är värt. Mycket möjligt att det är standard nu då dom uppdaterat tillvalen och även grundpriset på huset. Tex är det en bredare häll standard nu än den vi hade med. Har ni haft några problem?

   Reply
   1. Denis

    Ska kolla upp med säljaren då vi inte fick någon information att det fanns digitala termostater när vi gick igenom köpeavtalet,än så länge har vi inte haft några problem,bygglov är beviljad så nu återstår samråd i komun och börja gräva:) börjar nog i början av december,bra blogg ni har:)

    Ha det gött så länge

    Reply
 2. Alexandra

  Jag trodde man var tvungen att ha bygglovshandlingarna klara innan man fick göra avrop. Våran säljare har inte nämt avrop än, vi väntar på bygglovet.

  Reply
 3. viktoria

  Kul med avrop. Vi gjorde vårt förra veckan. Då såg det ut som att leverensen skulle bli i februari för oss men det kanske är olika för olika hus.

  Reply
  1. Wilda Post author

   Ja, vad jag förstår är det olika mellan hussorterna. Just priohusen levereras snabbare då man inte får göra så mycket förändringar. 🙂

   Reply
    1. daniel

     Tror att Balans är ett flex hus. Priohusen har du inte samma möjlighet att förändra.

     Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *