Målning av fasad

Vi försöker måla så fort vi får tillfälle över eller att vädret tillåter. Vi målar med Nordsjö supertech one och än så länge är vi nöjda. Den är lätt att måla med och droppfri. Vi har målat det gråa på framsidan en gång samt takfoten två gånger. Takfoten är verkligen tråkig att måla men nu är det gjort där. Vi målar även på gaveln så snart är det även takfoten samt den övre delen av panelen målad två gånger. Jag har börjat måla det vita kring fönstret på framasidan. Det går långsamt med målandet men huset står kvar efter det att vi flyttat in också så vi kan nog måla då med. 🙂 DSC_0850 DSC_0853

 

 

7 thoughts on “Målning av fasad

  1. Wilda Post author

   Blev väldigt fint 👌🏼! Vi trodde att vi valde en mörkare grå men vi blev övertygade de första strykningarna 😊

   Reply
 1. Carolin

  Hej! Vi funderar på att bygga med EH. Vi har en liten fråga, är husen endast transportgrundade?

  Gillar er blogg!

  Reply
  1. Wilda Post author

   Hej och kul att du tycker om vår blogg! Husen från eksjöhus är grundmålade och ska hålla ca ett år om vi uppfattat allt rätt. Men allt är inte grundmålat som vissa ändträ och där behövde det oljas och grundmålas annars finns det risk att det kryper in fukt i brädan. Vilket hus är det ni vill bygga?

   Reply
 2. Carolin

  Tack för svar!

  Vi har tittat mycket på just Prio2 men även lite på Tallåsen.

  Mvh Carolin

  Reply
  1. Wilda Post author

   Vi fick välja vilken färg vi ville. Valde ni något färgpaket från Eksjöhus? För vad jag förstår utifrån standard och tillvalskatalogen att de använder sig av Teknos.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *