Slutbesiktning

när vi äntligen fick tag i en person som kunde boka in oss på en slutbesiktning. Han har semester inplanerad så vår planering ser ut såhär: Kontrollbesiktning 8/8, slutsamråd med kommunen 11/8 och SLUTBESIKTNING 15/8.

8 thoughts on “Slutbesiktning

 1. Maria

  Så skönt! 😊
  Vi hade samråd med kommunen samma dag som slutbesiktningen! Får ni välja besiktningsman el är det förbokat?
  Vi hade mkt små grejer, en dörr va felvänd, mkt målning och spackel missar!
  Snart är ni i mål! Underbart! 👍

  Reply
 2. Sofie

  Hej!
  Jag brukar kika in här lite då och då men har aldrig kommenterat tidigare.. Men vi är sugna på att bygga ett prio två men står lite i valet och kvalet främst då vi har en tight budget att förhålla oss till.
  Mest nyfiken är jag på den ekonomiska biten såklart, hur har er budget hållt sig mot vad ni tänkt från början? Har det uppkommit några stora ”hoppsan”-kostnader ni inte tänkt på? Spännande att se vad slutnotan blir! 🙂 Hur tycker ni att kontakten med Eksjöhus har varit?
  vårt största bekymmer är nog att vi är lite fega, att våga ta steget att faktiskt bygga nytt och inte köpa befintligt!

  Reply
  1. Wilda Post author

   Hej och välkommen! Alltid kul med kommentarer. Just gällande vad som kan överraska är grus och markberedning. För oss var det en osäkerhet vad det skulle landa på. Men Vi håller budget bra 😊 Vi har hela tiden kompromissat till exempel vad är viktigast för oss enstavsparkett eller välja till på köket osv. Om man nu inte har en stor plånbok och kan välja exakt det man vill. Jag är glad att vi vågade det är en häftig upplevelse att bygga hus! Bra är att kontakta banken och fråga vilka möjligheter ni har och utifrån det bestämma sig. Sedan kan det också bero på vilken bank man har eller kontaktar.

   Reply
   1. Sofie

    Tack för svar! 😊 Ni har verkligen ett fint hus, älskar marmorn i köket! 😍
    Det lutar nog mot att vi bygger iaf, har fått tag på en jättefin hörntomt nära vattnet och känner att vi inte kan missa den här möjligheten.
    Så nu blir det till att lusläsa alla priotvå-bloggar och leta inspiration! 😊

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *