Modern Living

Vi har shoppat en soffa till huset från MIO. De kommer att ha möjlighet att förvara den tills vi får huset. Det blev en Modern Living. Vi gillade sittkomforten samt att det är fjädrar i dynorna som i en säng vilket innebär att det bör vara längre hållbarhet på den.
modern
Utöver det kollade vi på matbordet Vindö och det är superfint samt matchade det med vita pinnstolen Nils och det blev bra så det kanske blir vita pinnstolar till bordet. Dessutom har MIO kampanj nu och man får 20% i värdecheck om man köper en matgrupp vilket innebär att vi ”får” ett soffbord.
nils vindö

10 thoughts on “Modern Living

 1. Wilda Post author

  Vi tog den modellen som är på bilden 😊 Samt den klädseln, delight grey! Ni då?

  Reply
  1. Sofia

   Typ den största som gick att få, 3 sist med divan och schäslong 🙈 Jag är lite nervös men vi håller tummarna att den får plats. M säger att den gör det men får väl se 😜 Nature beige blev färgen.

   Reply
   1. daniel

    Vi har 3-sitsen med divan men utan schäslong, skiljer drygt 60cm mot er soffa . Har ritat och mätt (i Room Sketcher) och vi kommer ha ca 60cm mellan soffan och de stora fönstren. Så ställer ni eran närmare fönstret så blir det nog inga problem. Skulle ni ha kamin mot den lilla väggen?

    Reply
    1. Sofia

     Ja,räknar med att den kanske kommer få stå ända ut mot väggen. Ja men det får bli till hösten, vad jag har förstått så är det minimum 50 cm från kamin till möbel som gäller men får väl möblera om isf 😜

     Reply
 2. Vibyggerkaptensgården

  Fina inköp! Det kommer bli supersnyggt med de vita pinnstolarna till det bordet.
  Skönt med sprillans ny soffa. Dags för oss också att komma till skott. Vill ha direktleverans till huset så det kan iofs dröja lite till..

  Reply
  1. Wilda Post author

   Det var cirka åtta veckors leverans på soffan men många säger att det kan ta längre tid. Dessutom var de ju så schyssta och kunde förvara den i lagret. Så förhoppningsvis behöver vi inte ta den till det gamla huset 😊. Vi passade på när det var rabatt 👍 också. Vad skönt att du säger så om stolarna jag var ju inne på grått men tror det blir bra med vita också!

   Reply
 3. joel

  Dubbelkolla hur reptåliga stolarna är.
  Vi köpte vita pinnstolar och alla knappar i jeans orsakar svarta sträck på stolarna, de går bort med suddgummi men det ser inte så vackert ut.
  Vi har därmed skaffat dynor för att skydda stolarna.

  Reply
  1. Wilda Post author

   Aj då! Det är ju inte så kul! Det får vi kolla upp. Var köpte ni de stolarna?

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *