Morgonbesök i huset

Idag var vi på besök i huset för att planera inköp av inredning till tvättstugan. Som vi tidigare berättat har vi valt bort all inredning i tvättstugan då vi inte gillade tvättbänken från Vedum och kommer istället köpa från Ikea.
Huset har numera taklister, fönsterbrädor och är ”städat”. Byggarna var i full gång och planerade golvläggning och skjutdörren till ”barnavdelningen”.

Allrummet
DSC_0641

Fönsterbräda i marmor
DSC_0639

Stora badrummet
DSC_0638

8 thoughts on “Morgonbesök i huset

 1. Johan Algotsson

  Hej, jag och min sambo funderar på att bygga ett likadant hus som ni har byggt. Vi skulle gärna vilja se ett av dessa husen innan vi bestämmer oss för detta. Har ni lust att visa erat hus när ni är klara?
  Mvh Johan Algotsson

  Reply
  1. daniel Post author

   Hejsan Johan!
   Det ska vi säkert kunna ordna till när det blir klart.

   Reply
   1. Johan Algotsson

    Kan inte jag få bli vän med dig på Facebook så kan vi hålla kontakten där? Johan Algotsson heter jag och bor i Götene. Lägg till mig om du vill 🙂

    Reply
  1. Wilda

   Jag tror tyvärr att det blir augusti vi får sikta in oss på. Se det positiva med det att vi hinner fixa mycket ute innan inflytt 😊.

   Reply
 2. Malin Lööw

  Hej!
  Kul att läsa om ert husbyggaräventyr. Jag och min sambo har en tomt bokad lite längre upp i området och väljer i dagsläget mellan eksjöhus och myresjöhus. Vore kul att få höra från er vad som varit bra resp. dåligt med Eksjöhus. Kontakta mig gärna på mailen om ni har tid och lust att svara.
  Mvh Malin

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *